Начало » Лайфстайл » James Nicholson – бранд, с който служителите ви ще бъдат красиви и модерни

James Nicholson – бранд, с който служителите ви ще бъдат красиви и модерни

james-and-nicholson

Един от утвърдилите се инструменти за ефективното популяризиране на даден бранд безспорно е текстилната реклама. За всяка бизнес организация е важно да избере текстилните продукти на марка, чиито предложения са с високо качество, стил и атрактивна цена.

Уви, не само качеството е определящо при избора. В търсенето на най-добрите рекламни артикули често водещ е комплексният набор от фактори, в т.ч. достъпна цена, продуктово разнообразие, възможност за ефективно брандиране.

Изхождайки от тук, насочваме вниманието ви към James and Nicholson – една от световноизвестните марки дрехи за рекламен текстил, от която служителите и клиентите ви ще останат очаровани. Още за бранда, с който служителите ви ще бъдат стилни, модерни и ще ви промотират в дългосрочен план, говорим в следващите редове.

James Nicholson – повече за бранда и популярността му

James and Nicholson е марка за текстилни продукти, която е добре позната в глобален мащаб. В портфолиото ѝ присъстват разнообразни модели облекла, използвани за рекламните нужди на различни организации.

Компанията е част от немския концерн Daiber. Има над 100-годишна експертиза в производството и търговията с текстилни продукти. Сред тях се нареждат разнообразни многоцветни тениски, суичъри, блузи, панталони, якета и много други. Дрехите им имат различно предназначение, което ги прави подходящ избор, както за работно облекло, така и за масови рекламни кампании.

Продуктите на James Nicholson България се внасят от официални дистрибутори, какъвто е Number One Advertising. Доверявайки им се, можете да сте сигурни, че ще се възползвате от всички предимства на популярната марка.

James Nicholson – основни предимства на марката

Редица са преимуществата, които правят популярното в световен план име толкова предпочитан избор днес. Струва си да ги обобщим накратко.

Дрехи в разнообразие от стилове, подходящи за всички

В случай че решите да се доверите на марката в подбора на рекламно облекло за нуждите ви, важно е да знаете, че тук избирате между спортни и ежедневни дрехи, функционално работно облекло и др.

Не на последно място, силно застъпени в портфолиото на James Nicholson са бизнес облеклата – ризи, работни тениски, панталони, якета и други. James and Nicholson предлагат модели в различни размери, както за мъжете, така и за жени и деца.

Облеклата им могат да ви влязат в употреба независимо дали търсите решения за студените зимни дни, или пък за летните горещини.

James Nicholson – цена, която не е за сметка на качеството

Другото предимство, коeто в никакъв случай не е за пренебрегване, е цената на облеклата, предлагани от James and Nicholson. За всеки корпоративен клиент от ключово значение е да избере преди всичко достъпна от ценова гледна точка марка текстилни продукти за брандиране, но не за сметка на качеството ѝ. Предложенията на бранда в този аспект се явяват най-правилния избор.

Идеални за печат и брандиране

Става ли въпрос за промотиране на бранд, нуждата от текстилни продукти, които са подходящи за безпроблемно и качествено брандиране, е ключова. В това отношение предложенията на James and Nicholson безспорно се нареждат сред най-подходящите. В комбинация с останалите преимущества на марката, които споменахме, няма причина да се колебаете. В България, бранда се представлява ексклузивно от рекламна агенция n1adv.