Начало » Грим и Прически » Коледни предложения за грим

Коледни предложения за грим

Изглеждайте безупречно на Коледа, като внесете вдъхновение и нови неща в гримът си. Изследвайте различните стилове от натуралното излъчване до силно подчертаната драма. Пробвайте разнообразни неща, така със сигурност по някое време ще попаднете на нещо подходящо. Не се ограничавайте. Старайте се да добавяте повече блясък от обикновеното, това ще засили усещането за празничност и вълшебство. А какво е Коледата без вълшебство? Магията трябва да ви съпровожда навсякъде. Дори в гримът ви.

Разбира се, за да подчертаете естествената си красота не ви е необходим грим, но празниците определено са добър повод за това да се поглезите и да експериментирате. Забавлявайте се. Проследете селекцията на сп. Пудриера и може би ще се спрете на нещо конкретно. Независимо дали ще прекарате празниците вкъщи или с приятели, много важно е да разберете какъв тип жена искате да пресъздадете. Можете да се превърнете в каквото си пожелаете. Основно средство за постигането на образа, разбира се, е гримът.

И така… следвайте магията!

Бляскавата

Страстният грим, който подчертава погледа и радиира около вас, излъчва онова божествено сияние, определено е подходящ за Коледа. Продуктите, които са ви необходими за този стил не са никак много и чудесно биха се вписали във вашият бюджет. Изберете прасковено червило, нежен руж и сребристи сенки за очи. Също така заложете на спиралата за оптическо удължаване на миглите, а също така и на изкуствени такива, ако искате да засилите ефекта. За този тип външен вид се уверете, че използвате освежаваща и озаряваща основа за грим и допълнителен блясък за скулите. Така ще добавите свежест и блясък, които определено ще накарат всички да се обръщат след вас. За очите също така можете да използвате тъмни тонове, златни или медни пигменти в комбинация с елегантно червило и руж, който допълва тенът ви.

Кралицата на драмата

Обичате силните цветове? По-важният въпрос тук обаче е – обичате ли да си играете с тях, достатъчно смели ли сте, за да ги използвате и да ги обърнете във ваша полза? Ако да, извадете на показ кралицата на драмата, която се крие дълбоко във вас. Бъдете най-съблазнителни и страстни. Подчертайте тези си качества с интензивните пигменти, които ще заработят за вас в момента, в който ги поставите върху кожата си. Лилавото, магентата, изумруденото зелено и черното са едни от най-популярните цветове нюанси за сенки за очи. Тези цветове ще ви помогнат, когато искате да добавите дълбочина и драма в погледа си. Бъдете креативни до край. Добавете също така малко очна линия, като нея пък леко размажете по линията на миглите. Фиксирайте самите мигли със спирала. Използвайте жестоко червено, бери червило или такова с телесен цвят за устните. Това ще придаде завършен вид на външният ви вид и ще ви придаде кинематографичен чар, който ще побърка околните! 

Скромната

Ако искате пък да играете на сигурно или просто да бъдете романтична, нежна и естествена на Коледа, меките пастелни пигменти са именно за вас. Те абсолютно ще отговорят на нуждите ви. Пазете очите си изчистени, не ги натоварвайте излишно с цветове. За тях използвайте блестящо розово, бежово. Също така можете да не полагате никакъв цвят, ако пожелаете. Добавете спирала, естествен руж с мек розов цвят (също сьомга, праскова) и закръглете устните си с гланц с много блясък.

Весела Коледа!