Начало » Здраве » Vitaslim – пълноценно здраве, тонус и отслабване

Vitaslim – пълноценно здраве, тонус и отслабване

жена в пълноценно здраве, разтягаща се

Поддържането на нормално и здравословно тегло е една от най-здравословните стъпки, които можете да предприемете за целия си организъм и, в частност, сърдечно-съдовата и опорно-двигателната си системи. Това, обаче, може да се окаже трудно за изпълнение, тъй като контролът върху теглото е обусловен от редица фактори.

Разбира се, най-базисните дейности за подобряване на контрола над теглото са диетата и нормалния физически режим (достатъчна активност в ежедневен план). Но понякога това не е достатъчно, тъй като телата ни не реагират по шаблонна схема всеки път. Контролът над теглото се влияе и от метаболитни, и от хормонални фактори.

Когато срещате затруднения с отслабването, могат да бъдат използвани някои медицински препарати, включително хранителни добавки като Vitaslim. Витаслим е продукт, съдържащ зелен чай, конюгирана линолова киселина, гуарана и хром. Той съдейства за осъществяване на желаните от вас цели във връзка с достигането на здравословно тегло.

Как работи Витаслим Лайн?

Със своето съдържание на биологично активни вещества, Витаслим помага на метаболитните функции да действат оптимално ефективно. Способства за намаляване на мастната тъкан. Подобрява снабдяването на тъканите с енергия. Спомага също и да задържите в норма телесната композиция или, иначе казано, съотношението между мастна тъкан и мускулна тъкан.

Главният му механизъм на действие е чрез ускоряването на метаболизма на мазнините и, съответно, тяхното по-бързо изгаряне. При Витаслим прокомбо това идва с помощта на конюгираната линолова киселина. Тя е ценен помощник при борбата с мастната тъкан и особено тази в коремната област. Освен това има ползотворни ефекти за поддържането в норма на холестерола и кръвната захар.

Тя е съчетана с хром, за да се постигне по-ефикасна активация на метаболизма, включително на въглехидратите, протеините и мазнините. Добавен е зелен чай, в който се съдържа полифенол – епигалокатехин – чиято функция е да активизира разграждането на мастната тъкан, да подпомогне здравето на черния дроб и да регулира нивата на кръвната захар. В допълнение, прибавянето на зелен чай способства да се чувствате сити по-лесно и по-бързо, като, съответно, така намалява нуждата от чест прием на храна.

Допълнително е включен екстракт от гуарана, чиято цел е да подобри нивата ви на енергия. Освен това ще подпомогне отделянето на топлина от тялото, при което се изгарят калории и се свалят килограми. Гуаранинът подпомага на цялостния метаболизъм и подобрява когнитивните (умствените) дейности. В допълнение, той ви помага да се чувствате по-енергични, да изпитвате по-малко умора.

Хранителната добавка се произвежда във Франция по специална патентована технология за запазване в пълна степен на полезните ефекти на включените вещества. Не съдържат:

  • Разтворители,
  • Консерванти,
  • Глутен,
  • Захар
  • или ГМО.

Как се приема Витаслим?

Приемът на Витаслим е по една капсула три пъти дневно. Оптимален и дългосрочен резултат се постига, ако приемът се продължи поне три месеца. Не се препоръчва бременни и кърмещи жени да използват хранителната добавка без предварителна консултация с лекар. Препоръчително е добавката да се съхранява на места, които не са подложени на пряка слънчева светлина. Съхранение – на стайна температура, извън достъпа на малки деца.