Начало » Лайфстайл » 6 причини, поради които не попадате на подходящият

6 причини, поради които не попадате на подходящият

zashto-ne-namirate-podhodqshtiq

Да, има много различни фактори, които могат да саботират стремежа ви за перфектния мъж. Ние от сп. Пудриера ви предлагаме да разгледате шестте основни причини за това. Те могат да се окажат голяма пречка за намирането на подходящия човек. И естествено следват няколко съвета, за това как точно да увеличите шансовете си с някое сладурче.

Запознанството е първата стъпка към намирането на сериозно гадже. За целта трябва да имате богат социален живот и да се срещате непрекъснато с нови хора. Разбира се, новото запознанство не гарантира ново гадже. Знаем добре чувството, когато срещнете абсолютно неподходящо момче за вас – отегчителен и нещастен момент.

За да изберете идеалният партньор като истински гуру на любовта, е важно да обърнете внимание именно на нашите топ шест. Анализ на вашето поведение и очаквания, само би ви било от полза.

Номер 1: Слушайте сърцето си, а не това което казват другите

Не позволявайте да бъдете повлияни от, това което казват вашите приятели и семейство. В по-голяма част от слушайте, това само ще обърка вашите чувства и ще ви накара да преследвате нечий чужди цели. Придържайте се към собствените си принципи, като така определено ще привлечете правилните момчета.

Номер 2: Вашите надежди и стандарти са прекалено високи

Чувствате се несигурни в бъдещето на любовния си живот? Имате високи стандарти? Е, тогава няма смисъл да се питате къде е идеалният мъж за вас. Момичетата, които очакват принца на бял кон, скоро няма да намерят любовта на тази планета. Факт е, че идеални хора няма. Затова по-добре бъдете реалисти и се опитайте да приемете хората с техните недостатъци и качества едновременно.

Номер 3: Ниско самочувствие

Ако не се чувствате добре в кожата си, мъжете определено ще го забележат. Трябва да започнете да обичате тялото си и всички дребни детайли. Така ще се освободите от оковите на несигурността. Самочувствието е важно, за да се превърнете в истинска дива и да получавате комплименти.

Номер 4: Останете естествени

Момчетата имат набито око за фалшивото поведение и за реалното. Пропуснете употребата на много грим и всякакви други методи за прикриване на една или друга част от вашето тяло. Вместо това бъдете естествена и нека вашата красота и умения спечелят неговото сърце, не нещо изкуствено и нереално.

Номер 5: Бъдете жена

Да бъдете прекалено самоуверена и феминистки настроена е една от най-лошите комбинации, които мъжът може да срещне в една жена. Мъжете определено не толерират тези качества. В една връзка е важно да запазите ролята си на нежната половинка. Нека вашият любим човек знае задълженията си.

Номер 6: Не бъдете много настоятелни

Ако сте още в самото начало на връзката ви, би било голяма грешка да правите дългосрочни планове. Спонтанността и спокойното отношение към връзката са ключът към успеха. Придържайте се към социалният си живот, излизайте с приятели, поддържайте различни контакти, за да бъдете поне малко независими в дадени моменти и да не си омръзвате.